U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Kaarten 2017 2018

Donderdag- avond 5-4 was in de Vriendschap in Boskant de finale-kaartavond van het rikken over het seizoen 2017-2018. De punten waren voor die avond al belangrijk, maar misschien nog wel belangrijker was de vraag wie er met de eerste prijs van het hele rik-seizoen aan de haal zou gaan. Om 20.00 uur konden we beginnen met de rik-tafels. Na de tweede ronde kregen we allemaal iets lekkers van Eddie, ondertussen was Martje, de voorzitter van de Beukenbuurt  ook gekomen, en toen was het voor iedereen wachten op de uitslag. We begonnen eerst met de prijs- uitreiking van alleen deze avond. Op de derde plek kwam Diny met een score van 50 punten, gevolgd door dhr. Prinsen,  uit Liempde met 59 punten en op de eerste plaats  kwam dhr. Bekkers  met 78 punten. En toen was het tijd voor de finale-prijs. Het aantal punten van alle avonden van het afgelopen seizoen worden bij elkaar opgeteld, je zou dus kunnen denken, dat hoe vaker je komt, hoe meer punten je kunt maken. In de praktijk blijkt dat je dan helaas ook meer min- punten kunt  krijgen. Een goed voorbeeld hiervan is  Leo Bekkers die niet alle avonden mee kon kaarten, maar toch een mooie score had van 117 punten. Op de tweede plaats mevr. Scheepens met 152 punten, en toen op de eerste plek dhr. Biemans met 242 punten. Hij mag zich tot  het volgend seizoen Beukenbuurtse kaart-kampioen  noemen. Van harte gefeliciteerd allemaal. We kunnen ook al vermelden dat de nieuwe kaart-competitie 2018-2019 weer begint op donderdag 04-10-2018, weer om 20.00 uur bij de Vriendschap.

Graag willen we van deze gelegenheid ook nog even gebruik maken om te vermelden dat we donderdag 03-05 een super-avond gaan kaarten met ook nog een loterij erbij!! De verdere informatie hierover volgt nog, maar schrijf deze avond gerust  vast in uw agenda! Een HELE Vriendschap willen we dan vol krijgen met  mensen van verschillende verenigingen e.d. die samen een avond willen rikken of jokeren, nu in het kader van Loop voor Hoop, een initiatief wat we van harte ondersteunen.  Rest ons nog iedereen een fijne zomertijd te wensen,

met vriendelijke groet

Toon en Diny.