U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Afsluiting kaarten

 

Beste mensen, afgelopen donderdag- avond 3 mei werd er door drie Boskantse  buurt- verenigingen, t.w. Ritabuurt, Boskant- West en Beukenbuurt in de heel gastvrije Vriendschap in Boskant een rik- en joker-avond georganiseerd.

De opbrengst van dit gebeuren zou helemaal ten goede komen aan de Samenloop voor Hoop. Met ervaren, goede  hulp van de Boskantse kbo is het gelukt  een fijne kaart-avond te realiseren. Met mensen, niet alleen uit Meierijstad, maar ook uit de omliggende dorpen, werd er in 2 ronden fanatiek gespeeld. Hierna kwam een loterij. Verschillende ondernemers hebben het mogelijk gemaakt dat sommige mensen met het nodige geluk met een mooie prijs weer naar huis konden gaan.

Deze avond was hiermee ook meteen de afsluiting van het kaart- seizoen 2017-2018, dat georganiseerd wordt door de Rita, Beukenbuurt en Boskant-West. De eerste kaart- avond van het nieuwe  seizoen staat gepland op donderdag 4 oktober. We gaan dan voortaan beginnen om 19.30 uur!

Rest ons nog iedereen een fijne zomertijd te wensen, en graag tot ziens in oktober.